Megosztás

Kapcsolat

KÓSA RENESZÁNSZ KERÁMIA STÚDIÓ

2000 Szentendre, Bükkös part 34.
• Tel.: +36309195490
• E-mail: kosa@kosareneszansz.hu

Nyitva tartás:
Hétfő - péntek:
8.00 - 14.00

Szombat - vasárnap:
Telefonon előre egyeztetett időpontban!

Nekünk írták

Név:
E-mail:
Hozzászólás:

#10 - Hódos Bea2015.10.12. 11:42

Már 1 hete vadászom a műveikre, voltam a Bükkös part 34_ben, de zárva volt. Folyton bőrig ázom. Mozgássérült vagyok, félek a csúszós macskaköveken. Mit tegyek? Van még itt 3 napom.

#9 - kovacs peter2013.04.01. 20:40

Muveszno!
Fantasztikus alkotast kaptunk baratainktol, amelyet on alkotott.
Remelem egyszer beszelgethetunk onnel.
Minden jot kivanok!

#8 - Szabó Péter2013.01.08. 23:11

Tisztelt Művésznő!
Az idei adventi időszakban ismerkedtem meg az önök alkotásaival, amelyekből legnagyobb örömömre sikerült is kettővel "gazdagodnom".
Bízom benne, hogy viszont találkozhatunk előadásai alkalmával.

#7 - szász istván tyutyu2012.10.11. 10:21

szépek amunkáid

#6 - Dr. Byron H. Warner2012.02.06. 20:52

My wife and I had the good fortune to visit the Ecclesia galéria in Szentendre in August of 2011. We had seen your art work at Tihany a few days previous, and were thrilled to find your work again! We purchased some choice bowls and plates and we are very proud to display them in our house.

#5 - CSÍK JENŐ2011.03.01. 00:46

IGEN TÍSZTELT MŰVÉSZNŐ! MÁR SOK ÉVE HOGY ELSŐ ALKALOMMAL TALÁLKOZTAM AZ ÖN ALKOTÁSAIVAL PÉCSETT A CENTRUM ÁRUHÁZ AULÁJÁBAN EGY KIÁLLÍTÁS FORMÁJÁBAN.. LENYŰGÖZÖTT A SOK SZÉPSÉG ÉS IGEN NAGY BOLDOGSÁG VOLT SZÁMOMRA HOGY VÉGRE VAN EGY OLYAN KORTÁRS MŰVÉSZ AKI EGYEDÜLÁLLÓAN KIVITELEZI ÉS A RENESZÁNSZ MŰVÉSZET JEGYÉBEN ALKOTJA ÉS TERVEZI KERÁMIÁIT!! A CSODÁLATOS KOVÁCS MARGIT ÓTA NEM LÁTTAM MÉG ITHON OLYAN KERÁMIA TÁRGYAKAT AMELYEK TETSZETTEK VOLNA ..SOK SZÖRNYŰ ÉS OLYKOR SZINTE BÍZAR FORMÁKAT ÉS MINTÁKAT LÁTTAM NEM EGY ESETBEN A KÜLÖNBÖZŐ GALÉRIÁKBAN! NAGYON ÖRÜLÖK HOGY SIKERÜLT FENNMARADNIA ÉS VÁLTOZATLAN GAZDAGSÁGGAL ÉS SZÉPSÉGGEL ALKOT TOVÁBB..! PORCELÁNFESTŐ ÉS TERVEZŐ VAGYOK ÉS SZÁMOS DEKORT TERVEZTEM A ZSOLNAY GYÁRBAN MIKOR HAGYTAK..GYÁRON KÍVÜL A HOSSZÚ ÉVEK GYŰJTŐMUNKÁJÁVAL LERAJZOLT ÉS GYŰJTÖTT ŐSMAGYAR MINTÁKAT MENTEM ÁT KÜLÖNBÖZŐ NEMES TECHNIKÁKBA..ELFOGADOTT MINTATERVEIM KÉSZÜLTEK EL KISKUNHALASON A CSIPKEHÁZBAN DE EGY HÍRES PESTI RUHASZALONNAK IS TERVEZTEM EGY ZSÍNÓROS TECHNIKÁVAL KIVITELEZETT RUHÁT ŐSMAGYAR MINTÁIM ALAPJÁN..LEGUJJABB TERVEIM PÁR ÉVE KRISTÁLYPOHARAKON IS CSODÁLATOSAN MUTATNAK!! ANNYIRA TETSZIK AZ ÖN STÍLUSA ÉS MÁZAINAK SZÍNVÍLÁGA HOGY HA ÖNNEK MEGFELELNE BOLDOGAN TERVEZNÉK AZ ÖN KERÁMIÁJÁRA!! TERMÉSZETESEN ÖN VÁLASZTJA KI A FORMÁT A DEKORT PEDIG INGYENESEN ELKÜLDÖM ÖNNEK!! IGÉREM NEM FOG CSALÓDNI BENNEM!! KÉREM REFERENCIAKÉNT TEKINTSE MEG WEBOLDALAM AHOL EDDIGI ALKOTÁSAIM KÜLÖN "GALÉRIÁKBAN" MEGTALÁLHATÓAK ÉS A WEB SZÖVEGEI KÖZT IS.WEB CÍMEM-www.csikjeno.uw.hu KÉREM ÖNT HA VÁLASZA NEMLEGES LENNE JELEZZE EBBEN AZ ESETBEN IS! EMAIL CÍMEM- csikjeno@citromail.hu TELEFON-06 20 528 76 52. TÍSZTELETTEL VÁROM SZÍVES JELENKEZÉSÉT! -CSÍK JENŐ PORCELÁNFESTŐ. SZIGETVÁR.

#4 - Dr.Pataky Erzsébet2011.02.02. 06:05

Kedves Klára! Gödöllőn volt szerencsém megismerni Önt és csodálatos munkáit az Erzsébet királyné szállóban megrendezett szarvasgomba napokon.Nagy örömmel és jóérzéssel töltött el a sok szép műalkotás látványa,és érdeklődésemet felkeltette a szimbólumokról és a szinekről való beszélgetés.Rövidesen felkeressük szentendrei kerámia stúdiójában.Addig is hatékony munkálkodást kívánok!

#3 - Tánczos Sándor2010.08.05. 20:19

Kedves Klára!
Gratulálok a szép web laphoz! Sokan vagyunk akik örömmel veszik ha láthatják a legújabb alkotásokat. Szentendrén, és Szegeden is sikerült vásárolnom az Ön munkáiból. Nekem a tányérok, kaspók tetszenek igazán. A modern, lámpatestekbe ágyazott reneszánsz motívumok is érdekesek. Látom hogy egy teljesen új, nagyon részletgazdag fali díszen is dolgozik, hihetetlenül szép!
További sok sikert kívánok Klára!
Baráti üdvözlettel: " A Reneszánsz udvar"

#2 - Kurucsai Márta2010.04.29. 21:42

Nahát, Kedves Klára, ha nem csal a memóriám, Kecelen nemrégiben azt mondotta: honlapjuk aztán maguknak sose lesz! De azért örülök a képeknek. Minden jót, Kurucsai Márti

#1 - Kósa Reneszánsz Kerámia Stúdió2010.03.27. 11:37

Szeretettel köszöntjük a Nekünk írták rovatban, amely vendégkönyvként és fórumként egyaránt funkcionál.
Kérjük, ossza meg velünk és olvasóinkkal a Kósa Reneszánsz világában átélteket, tapasztaltakat!
Véleménye, érzései fontosak számunkra!